Ally Walker Kimdir Hayatı

Amerikalı oyuncu, yapımcı ve yönetmen Ally Walker, 25 Ağustos 1961 tarihinde Tennessee’de dünyaya geldi.

İngiliz kökenli oyuncu Londra’da Richmond Koleji’nden mezun oldu.

Santa Barbara adlı televizyon dizisiyle tanındı.

Filmografi:

1988 – Santa Barbara
1990 – Matlock
1991 – Perry Mason
1992 – Singles
1993- Miami Blues
1995 – Medan du sov
1996 – Bed of Roses
1996-1999 – Profiler
2006 – Cityakuten
2006 – The Shield
2008 – Boston Legal
2008-2010 – Sons of Anarchy
2009 – CSI: Crime Scene Investigation

AYRICA BAKIN

Turgay Noyan Kimdir Hayatı

Denizci, gazeteci, köşe yazarı, müzisyen, besteci, yazar, oyun yazarı Turgay Noyan, 1944 senesinde Ankara’da dünyaya …

error: LÜTFEN KOPYALAMAYIN OKUYUN!