Belinda Carlisle Kimdir

Belinda Jo Carlisle (d. 17 Ağustos 1958), Grammy ödüllü Amerikalı şarkıcı, besteci ve yazar.

1980’li yılların parlayan yıldızlarından olan şarkıcının dünya çapında tanınmasını sağlayan La Luna ve Heaven is a Place on Earth parçaları hit olmuştur.

17 Ağustos 1958’de Kaliforniya’da doğmuştur.

Kendisi Budizm inancına sahiptir.

Diskografi:

Belinda Carlisle diskografisi
The Go-Go’s diskografisi

Stüdyo albümleri:

1986: Belinda (Belinda Carlisle albümü)
1987: Heaven on Earth (Belinda Carlisle albümü)
1989: Runaway Horses
1991: Live Your Life Be Free
1993: Real (Belinda Carlisle albümü)
1996: A Woman and a Man
2007: Voila (albüm)
2016-2017: Wilder Shores (Yeni Albüm)

Toplama albümler:

1992: The Best of Belinda, Volume 1 (Her Greatest Hits)
1992: The Best of Belinda, Volume 1
1999: A Place on Earth: The Greatest Hits
2013: Live From Metropolis Studios
2014: The Collection (Belinda Carlisle albümü)
2014: Anthology
2019: Gold

AYRICA BAKIN

Ercüment Ateş Kimdir Hayatı

Ercüment Ateş 1956 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. 1965 senesinde henüz dokuz yaşındayken Beyaz Kelebekler grubuyla …

error: LÜTFEN KOPYALAMAYIN OKUYUN!