Shahram Serdar

Shahram Serdar Kimdir, Hayatı – (Şahram Serdar)

Shahram Serdar, Kuzey Irak’ın Kürdistan Bölgesi’ndeki Süleymaniye şehrindendir.

Süleymaniye’de okula gitti ve ilkokulu 2001 yılında bitirdi.

Ortaokulun ardından Fen Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Bilimleri bölümünü bitirdi.

Çocukluğundan beri müziğe ve şarkı söylemeye tutkusu vardı.

Müzik kariyerine 2012 yılında başladı.

Sekiz enstrüman çalıyor.

İlk şarkısı “Yala Shofer”ı 2012 yılında yayınladı.

Vino Company’de müzik ve albüm yapımından sorumlu yapım müdürüdür.

Bilinen sanatçılar için 12’den fazla albüm yayınladı ve 55’ten fazla video klip hazırladı.

2021 yılında 10 parçadan oluşan Bo Daikm isimli albümünü yayınladı.

2023 yılında “Berm Krdwy” adlı şarkısını yayınladı.

Diskografi :

2012: Yala Shofer
2013: Mastan
2014: Safar
2015: Daxwazi
2017: Yadi To
2018: Damrm Ba be to
2018: Bo Toray
2019: Mn tom Xosh awe
2019: Frmesk
2019: Sultani
2019: Hast
2020: Layli
2021: Dll La Sinam Darchw
2021: Dli Dewana
2022: Chand Jar Dastt Krda Mlm
2022: Peroza
2023: Berm Krdwy

AYRICA BAKIN

İbrahim Hacıosmanoğlu Kimdir Hayatı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon’un Of ilçesinde  dünyaya geldi.12 çocuklu bir …

error: LÜTFEN KOPYALAMAYIN OKUYUN!